Produkt anmeldelser
 • Henrik
  Anmeldelser

  Jeg fik købt 2 forskellige hdmi kabler hos hdmikabel.dk. Jeg fik begge hdmi kabler hjem meget hurtigt, og er rimelig glad for kvaliteten.

 • Mads
  Anmeldelser

  Super god kundeservice de har, der besvarer spørgsmål og vejleder inden for meget kort tid, såfremt man har brug for hjælp!

 • Niklas
  Anmeldelser

  Top kvalitet til ingen priser jo! Alle pengene værd!

 • Morten
  Anmeldelser

  5 meters Hdmi kabel med god kvalitet? Det er hvad jeg fik hos hdmikabel.dk!!

 • Lars
  Anmeldelser

  Helt klart et sted jeg vil købe hdmi kabler fra næste gang igen. De er meget flinke og hjælpsomme, også sender de også varen hurtigt. Jeg fik mine varer allerede dagen efter!

Vi har samlet de ofte stillede spørgsmål her, for at kunne give dig et svar på de spørgsmål du muligvis kan have. Finder du ikke dit svar her er du altid velkommen til at kontakte os på info@hdmikabel.dk, hvor vores kundeservice altid vil være klar til at besvare dem.

 

Hvor langt tid går der før jeg modtager mine varer?

Vi sender normalt varen dagen efter at have modtaget din ordre. Det vil sige at du vil modtage din ordre 2-3 dage efter at have afgivet din ordre, alt afhængigt af din bopæl og Post Danmarks leveringsvaner i dit område.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har bestilt et forkert produkt?
Der er 14 dages fuld returret på alle produkter købt hos hdmikabel.dk. Produkterne skal returneres i samme stand som købt. Du vil få dine penge refunderet så snart vi modtager de returnerede varer. Du skal dog selv betale for returprisen.

 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har I modtaget min ordre?
Desværre kan teknikken svigte en gang i mellem. Derfor er det meget forskelligt hvad der kan være sket med din ordre. Du skal derfor kontakte os på mail info@hdmikabel.dk, for at vi specifikt kan se om vi har modtaget din ordre. Vi beklager på forhånd for fejlen.

 

Kan man selv hente sine varer?
Ja, det kan man godt. Kontakt os via info@hdmikabel.dk for at lave en specifik aftale med os om afhentning.

 

Kan I aflevere min ordre hos naboen hvis jeg ikke er hjemme?
Nej, det kan vi desværre ikke. Det skyldes at det ikke er os der leverer din pakke, men postbuddet. Du er dog velkommen til at vælge en anden leveringsadresse end din egen adresse, når du bestiller din ordre. Ellers kan du kontakte dit lokale posthus og tilmelde dig Flex-post, hvor du får mulighed for at modtage din pakke som du aftaler med posthuset.