Produkt anmeldelser
 • Henrik
  Anmeldelser

  Jeg fik købt 2 forskellige hdmi kabler hos hdmikabel.dk. Jeg fik begge hdmi kabler hjem meget hurtigt, og er rimelig glad for kvaliteten.

 • Mads
  Anmeldelser

  Super god kundeservice de har, der besvarer spørgsmål og vejleder inden for meget kort tid, såfremt man har brug for hjælp!

 • Niklas
  Anmeldelser

  Top kvalitet til ingen priser jo! Alle pengene værd!

 • Morten
  Anmeldelser

  5 meters Hdmi kabel med god kvalitet? Det er hvad jeg fik hos hdmikabel.dk!!

 • Lars
  Anmeldelser

  Helt klart et sted jeg vil købe hdmi kabler fra næste gang igen. De er meget flinke og hjælpsomme, også sender de også varen hurtigt. Jeg fik mine varer allerede dagen efter!

Handelsbetingelser hos os   

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Hdmikabel
Kisumparken 66, 2. tv
Email: info@hdmikabel.dk 

Tlf +45 71 69 96 96

CVR-nr 34 50 58 96

 

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.

 

Betaling:

Ordrer kan betales på følgende måder: Kreditkort: Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer. Hdmikabel.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.

Du kan også vælge og betale for varerne ved døren (efterkrav), eller via bank overførsel.
 
Bank:

Danske Bank
Reg.nr. 4515
Kontonr. 11125220
Husk at oplyse ordrenummer.

 

Levering:

Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling, medmindre andet er angivet.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med forsendelses nummer når vi afsender din ordre.

 

Fragt:

Fragten er gratis i Danmark hvis din ordre er over 500 kr.
Alle indenlandske ordre (DK) tillægges 25 DKK til dækning af fragtudgifterne til PostDanmark.
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

 

Retur:

Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage.
Varer, der ønskes ombyttet, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.
Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

 

Reklamation og garanti:

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. Hdmikabel.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. 

Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af hdmikabel.dk. Personfølsomme oplysninger og registrering af data i forbindelse med e-handel: Når du handler via hdmikabel.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand uden din tilladelse.

Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Alle informationer, som du overdrager til hdmikabel.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres. Hdmikabel.dk er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne systemer.

Hdmikabel.dk opbevarer oplysninger i 2 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes