Produkt anmeldelser
 • Henrik
  Anmeldelser

  Jeg fik købt 2 forskellige hdmi kabler hos hdmikabel.dk. Jeg fik begge hdmi kabler hjem meget hurtigt, og er rimelig glad for kvaliteten.

 • Mads
  Anmeldelser

  Super god kundeservice de har, der besvarer spørgsmål og vejleder inden for meget kort tid, såfremt man har brug for hjælp!

 • Niklas
  Anmeldelser

  Top kvalitet til ingen priser jo! Alle pengene værd!

 • Morten
  Anmeldelser

  5 meters Hdmi kabel med god kvalitet? Det er hvad jeg fik hos hdmikabel.dk!!

 • Lars
  Anmeldelser

  Helt klart et sted jeg vil købe hdmi kabler fra næste gang igen. De er meget flinke og hjælpsomme, også sender de også varen hurtigt. Jeg fik mine varer allerede dagen efter!

Om hDMI KABEL

HDMI kabel er en webshop for dig, der elsker et kæmpe stort, billigt, kvalitetsfyldt udvalg af HDMI kabel. Vi tilbyder vores kunder de bedste produkter, inden for HDMI branchen, og oven i købet til en ekstrem god pris! For at gøre det nemmere, og hurtigere for dig, har vi fjernet alt kunderegistrering. Så spare du ikke kun penge, men også tid!. Vi har sat vores eksperter på arbejde, og fået dem til at lede efter det bedste HDMI kabel der findes på markedet. Derefter har vi gjort dem tilgængelige i vores lille shop, for at DU kan drage den bedste nytte af dem.

Vores formål er, at tilbyde vores kunder, en foretrukken forhandler for HDMI kabler, både nu og i fremtiden. Det kan vi kun gøre hvis vi tilbyder dig en god pris, godt kvalitet, hurtig leverance og god service. Det kalder vi en god handel, og stræber på, altid at have gode handler. HDMIkabel.dk blev opstartet i 2012. Det betyder, at du muligvis, ikke kan finde lige nettop det produkt du søger efter. Derfor opfordre vi dig til at sende os en mail med navnet på det produkt du søger, så vi sammen kan finde en god pris. Søger du efter et specifikt målrettet Hdmi kabel, har vi også mulighed for at producere et special lavet kabel til dig, kontakt os og hør nærmere. 

Vi har alt inden for hdmi kabel branchen

HDMIkabel.dk er en webshop for dig, der elsker et kæmpe stort, billigt, kvalitetsfyldt udvalg af HDMI kabler. Vi tilbyder vores kunder de bedste produkter, inden for HDMI branchen, og oven i købet til en ekstrem god pris! For at gøre det nemmere, og hurtigere for dig, har vi fjernet alt kunderegistrering. Så spare du ikke kun penge, men også tid!
 

 • Hvad står HDMI egentlig for?

      HDMI er en forkortelse for High-Definition Multimedia Interface.
 

 • HDMI er en digital standard til at overføre digitale billeder og lyd.

      HDMI understøtter op til 8 kanaler lyd, med op til 25-bit og 192 kHz.
 

 • Hvor langt kan et Hdmi kabel være, hvis den stadig skal vise et godt kvalitet?
 

Der er ikke nogen officiel maksimum længde for et HDMI kabel – det afhænger af konstruktionskvaliteten og materialerne


Ved HDMI kabel 1.3, er der defineret to forskellige typer kategorier:

Kategori 1-certificerede kabler – kaldet standard – har været testet ved 74,5 MHz, dette betyder at dekan at overføre opløsninger som 720p60 og 1080i60. Kategori 2-certificerede kabler er testet ved 340 MHz – de kaldes High Speed – kan overføre 1080p60 signaler og 2160p30 signaler. Hvis et kabel overholder denne standard er det lige meget hvor langt kablet er – du vil altid få et perfekt billede igennem.
 

Fra HDMI kabel 1.4, Findes der følgende typer HDMI kabler:

Standard HDMI kabel – op til 1080i og 720p
Standard HDMI kabel med ethernet
Automotive HDMI kabel
High Speed HDMI kabel – Kan klare 1080p, 4K, 3D og Deep Color
High Speed HDMI kabel med Ethernet


Kontakt os på såfremt du har spørgsmål på info@hdmikabel.dk eller på nedenstående adresse :

Hdmikabel
Kisumparken 66 2TV
2660 Brøndby Strand

Mail: Info@hdmikabel.dk  
CVR: 34505896