Produkt anmeldelser
 • Henrik
  Anmeldelser

  Jeg fik købt 2 forskellige hdmi kabler hos hdmikabel.dk. Jeg fik begge hdmi kabler hjem meget hurtigt, og er rimelig glad for kvaliteten.

 • Mads
  Anmeldelser

  Super god kundeservice de har, der besvarer spørgsmål og vejleder inden for meget kort tid, såfremt man har brug for hjælp!

 • Niklas
  Anmeldelser

  Top kvalitet til ingen priser jo! Alle pengene værd!

 • Morten
  Anmeldelser

  5 meters Hdmi kabel med god kvalitet? Det er hvad jeg fik hos hdmikabel.dk!!

 • Lars
  Anmeldelser

  Helt klart et sted jeg vil købe hdmi kabler fra næste gang igen. De er meget flinke og hjælpsomme, også sender de også varen hurtigt. Jeg fik mine varer allerede dagen efter!

Et HDMI kabel er din vej til den ultimative billedoplevelse

Når du efter en lang arbejdsdag, sætter favoritfilmen på DVD’en. HDMI er den nyeste standard på markedet for overførsel af audio/video-signaler. Et HDMI kabel findes dog i flere forskellige udgaver, men uanset hvad du søger, så skal du blot finde vej til www.hdmikabel.dk - HDMI kabel til den rigtige pris og kvalitet.

Hvordan tjekker du, om dit tv er kompatibel med HDMI kabel?

Der er naturligvis skiftet præferencer i branchen igennem tiden, men nu er vi nået til et punkt, hvor HDMI kabel er vejen frem. Når et tv produceres i dag, produceres det med HDMI-tilslutningsmulighed. Der kan dog være tvivl om muligheden, hvis du har et tv, der er blot nogle få år gammelt. Men for at du nemmest kan tjekke om et HDMI kabel også kan bruges hos dig, kan du se efter produktbetegnelser som HD-ready eller Full (fuld) HD i manualen. Indgangen til et HDMI kabel adskiller sig også kraftigt fra eksempelvis scartstik-tilslutningen. Det er væsentligt mindre, og kan sammenlignes med størrelsen på USB-tilslutningen på din pc. Som tommelfingerregel er du dog tættere på et køb af HDMI kabel, hvis dit tv er produceret efter 2008.

Historien bag nutidens HDMI kabel

Vi kan takke en sammenslutning af større tv-producenter, for at vi i dag kan gøre brug af vores HDMI kabel. Store virksomheder såsom Philips, Sony, Hitachi, Sony med flere har været med siden den spæde start i 2002. Det var dog ikke kun producenterne, der støttede tilblivelsen af det første HDMI kabel. De store filmstudier med Fox, Universal, Warner Brothers og Disney i spidsen så mulighederne i et HDMI kabel.

Tilblivelsen er selvfølgelig – fristes man til at sige – skabt i et testcenter i Silicon Valley, Californien. Området er blandt andet kendt for et hav af teknologivirksomheder med Apple i spidsen. Andre centre til test og udvikling af HDMI kabel fulgte snart efter i Japan, Frankrig, Kina og Indien.

HDMI kabel som opfindelse er ej heller gået diverse prisoverrækkelser forbi. PC Magazine overrakte i 2008 ti virksomheder teknologibranchens svar på en Emmy for deres bidrag til udviklingen af det første HDMI kabel.

I 2011 blev vi ”dødelige” budt indenfor i det nyoprettede HDMI forum, hvor interesserede kunne deltage i udviklingen af HDMI. Hvert 2. år udvælges 11 nye virksomheder i dette forum til at repræsentere en såkaldt bestyrelse, der vil få stor betydning for den videre udvikling af HDMI som produkt og for tilhørende produkter, herunder HDMI kabel. I 2013 er der estimeret et antal på 3.000.000.000 HDMI-produkter, og du kan derfor finde rig mulighed for at gøre brug af det HDMI kabel, som du kan købe hos os.

Er HDMI kabel fremtiden?

Den skeptiske forbruger vil som en selvfølge sætte spørgsmålstegn ved produktets kvalitet, og samtidig kan man spørge: Vil den almindelige danske husstand kunne se forskel på, om filmen transmitteres via et HDMI kabel eller ej? Svaret er et rungende ja! Kvaliteten af HDMI kabel er ikke til at tage fejl af. Forskellen fra eksempelvis scartstikket er udpræget, og når du først har prøvet HDMI kabel, går du aldrig tilbage igen.

Producenter af HDMI kabel skal betale ca. 60.000,00 kr. årligt samt et beløb på 0,30 kr. pr. HDMI-produkt de producerer. Det betyder meget for kvaliteten. Det er kun seriøse virksomheder, der fungerer i branchen, og som forbruger giver det dig større sikkerhed. Et HDMI kabel borger for kvalitet, så du kan roligt investere i et af slagsen. Som med alle andre produkter er der kvalitetsforskel afhængigt af hvor meget, man ønsker at betale for et HDMI kabel. Men lige meget hvilket kvalitetsniveau du søger, kan du finde dit HDMI kabel billigt hos www.hdmikabel.dk.