Produkt anmeldelser
 • Henrik
  Anmeldelser

  Jeg fik købt 2 forskellige hdmi kabler hos hdmikabel.dk. Jeg fik begge hdmi kabler hjem meget hurtigt, og er rimelig glad for kvaliteten.

 • Mads
  Anmeldelser

  Super god kundeservice de har, der besvarer spørgsmål og vejleder inden for meget kort tid, såfremt man har brug for hjælp!

 • Niklas
  Anmeldelser

  Top kvalitet til ingen priser jo! Alle pengene værd!

 • Morten
  Anmeldelser

  5 meters Hdmi kabel med god kvalitet? Det er hvad jeg fik hos hdmikabel.dk!!

 • Lars
  Anmeldelser

  Helt klart et sted jeg vil købe hdmi kabler fra næste gang igen. De er meget flinke og hjælpsomme, også sender de også varen hurtigt. Jeg fik mine varer allerede dagen efter!

Fragt og forsendelse

Din ordres forsendelse foregår således:

Alle ordrer sendes med PostDanmark, medmindre andet bliver aftalt.

Alle ordrer sendes inden for 3 arbejdsdage. Hvis din ordre indeholder bestillingsordrer, vil ordren først blive sendt når alle dine varer er klar. 

Forsendelses prisen inkluder de omkostninger der ligger i forbindelse med pakning og porto. Prisen bliver beregnet efter den samlede vægt for din ordre. 

Ved ordrer på over 500 DKr vil forsendelsen foregå på vores regning.

Vi anbefaler dig at samle alle dine ordre i en bestilling, for at undgå ekstra omkostninger i forbindelse med forsendelse af ordre. Det er ikke muligt at samle flere ordre i en forsendelse, og forsendelses omkostninger vil blive beregnet for hver ordre du bestiller, ligesom du vil modtage hver ordre pakket ind hver for sig. 

Alle forsendelser vil have et track and trace nummer, som du vil modtage i en mail, så snart pakken bliver sendt.